Ik ben Myriam Vos en afkomstig van Hasselt maar woon nu al geruime tijd in de Antwerpse Kempen.

Mijn hele leven ben ik altijd vrij sportief geweest en elke week samen met mijn vriend Eric gaan mountainbiken ergens in Vlaanderen of in de bergen hoort er nu ook nog steeds bij.

Op rustige momenten kan ik helemaal opgaan in een dikke historische roman. Ik verslind dan ook ieder jaar een hele stapel boeken.

Uren rondlopen in de bossen en zeker in de Zwitserse bergen vind ik zalig. Samen wakker worden met de natuur zijn heerlijke momenten waar ik intens van kan genieten. Vandaar ook dat landschaps- en macrofotografie een grote passie van mij zijn.

Maar ik hou ook van afwisseling, dus door de jaren heen leerde ik de andere takken van de fotografie steeds meer te waarderen. De spanning en het avontuur tijdens een urbexuitstap met vrienden, door de steden rondlopen met je camera op zoek naar dat ene bijzondere moment of die ene bijzondere persoon, een mooi lijnenspel vinden in prachtige architectuur. Al deze dingen hebben er voor gezorgd  dat fotografie voor mij een heel grote betekenis in mijn leven heeft gekregen. Een passie die ik graag met jullie wil delen !